Vallneus Samtalsterapi AB

God morgon på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt härlig helg och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med samtalsterapi i Trelleborg med omnejd, då jag har märkt att detta är ett ämne som ofta dyker upp här i kommentarerna på bloggen. Jag vill så klart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och tänkte därför tipsa er om ett företag som jag tycker väldigt mycket om, nämligen Vallneus Samtalsterapi AB. Vallneus Samtalsterapi AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få hjälp med samtalterapi. Jag blev verkligen så glad över detta tips, då jag tidigare haft en del problem med att hitta bra företag inom just terapi. Många som jag har vänt mig till för hjälp, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa, vilket har känts väldigt jobbigt, då jag verkligen har behövt hjälp. Jag blev därför så glad när jag hittade just Vallneus Samtalsterapi AB.

Jag har än så länge endast gått en gång hos Vallneus Samtalsterapi AB, så jag kan nog inte riktigt säga att de har hjälpt mig helt ännu, men det känns verkligen bra. Jag vill verkligen tipsa er läsare som behöver någon att prata med, att prova boka in er hos just Vallneus Samtalsterapi AB. Ha nu en fantatsisk måndag och en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!