Hämtkaffe på café i Åstorp

God morgon

I vanliga fall skriver ju jag gärna om lite tips kring grafik och IT, sådant som jag jobbar med men idag får det bli fikatema istället. På vägen till jobbet kör jag genom Åstorp och då stannar jag ibland till på ett café där och köper med mig kaffe och fika. Kaffe är standard på morgonen, men ibland hinner jag inte dricka det hemma innan jag åker så då köper jag där att ta med. På detta café finns både smörgåsar och bullar så beroende på veckodag så köper jag ibland något gott att ta med till fikat på jobbet också.

Vi har satt upp ett rullande schema på jobbet att ordna fika varje fredag och när det är min tur så köper jag oftast något ifrån detta café i Åstorp. Ibland blir det bullar och ibland kakor, någon gång köpte jag till och med en tårta men det var vid något tillfälle som en kollega fyllde år så då fick det ju bli lite extra. Vissa av de andra är duktiga och bakar eget men jag känner inte att jag är tillräckligt bra på det för att kunna bjuda på det.

Det händer absolut att jag bakar men det är alldeles för ofta som det inte blir lyckat så därför känns det inte värt att chansa med att ställa sig och baka torsdag kväll och så blir det ändå misslyckat och man måste köpa. Då är det bättre att vara på säkra sidan och köpa direkt.

Idag på morgonen köpte jag en kaffe och en smörgås för det blev bara lite yoghurt till frukost och det står jag mig inte på fram till lunch. Vissa mornar kan ju kännas stressiga och sätta tonen för resten av dagen men jag känner ändå att humöret är bra, jag känner mycket energi och är taggad på en produktiv dag. Hoppas ni får en underbar dag. Kram på er!