Företagsfotograf i Borås hjälper oss med reklamfilm

Hejsan på er alla fina följare

I slutet av denna veckan ska vi få hjälp av en företagsfotograf här i Borås som ska hjälpa oss att göra en reklamfilm för vårt företag. Det är meningen att reklamfilmen sen ska visas på flera sociala kanaler så att vi sprider budskapet om vart vi finns och vad vi gör. Som företagare lär man sig snart att syns man inte så finns man inte och en lyckad marknadsföring är verkligen superviktigt. Vi fick kontakt med en företagsfotograf som gjort både stillbilder för företags reklamkampanjer och rörligt material i form av reklamfilmer.

Vi tror att rörlig bild är det som kommer locka flest kunder och få mest uppmärksamhet och därför gör vi nu en stor satsning på det. Det kostar tid och resurser med bra marknadsföring, men det lönar sig inte att snåla med det. Idag kan du göra mycket och nå ut till många enkelt och i princip gratis på sociala medier, men det är också stentuff konkurrens att sticka ut i mängden. Och ska man sticka ut i mängden gäller det att faktiskt satsa och våga sticka ut, nischa dig eller göra något annorlunda jämfört med alla andra annars försvinner du i bruset. För ett stort brus är det av både små och stora företag och entreprenörer av olika slag.

Sen gäller det att fånga konsumentens uppmärksamhet bland alla inspiratörer och influensers. Dessutom är det inte bara en utan en hel lista av olika kanaler som folk rör sig på, fångar man inte deras intresse på en millisekund så scrollar de vidare i flödet eller in på någon annan sida. Det kanske låter som att jag gnäller, men jag tycker tvärtom det är både fascinerande och härligt utmanande. Nu hoppas vi att vår vision kan införlivas av denna företagsfotograf som vi bokat. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!