En otroligt skön massage

God förmiddag och välkommen! En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg till er. Det kommer handla om företaget jag vände mig till för en massage i Sjöbo med omnejd. Företaget heter Gyas Spirit and Soul, ett riktigt bra företag att vända sig till om man vill ha en skön och effektiv massage.

Jag har aldrig riktigt varit den som gillar massage, det grundar sig nog i att jag är otroligt kittlig. För mig har det varit mer obehagligt att få massage än vad det har varit en skön upplevelse. Anledningen till att jag ändå vände mig till det här företaget för att få en massage var för att min kropp verkligen var i behov av uppmjukning. Om ni har läst min blogg tidigare kanske ni vet att jag jobbar med grafik och it, vilket innebär att jag majoriteten av dagen sitter framför en dator och arbetar. Med tanke på att jag inte är den personen som tänker överdrivet på ergonomi har det blivit att jag inte alltid sitter på sätt som är bra för min kropp. Det har med tiden gjort att jag har fått ganska ont i kroppen, framförallt i rygg och axlar. Eftersom jag inte gillar massage överdrivet mycket har jag försökt undvika det i det mån jag kan. För några veckor sedan kände jag ändå att det var outhärdligt, jag hade alldeles för ont i min kropp för att fortsätta undvika massage. Därför tog jag mig i skinnet och letade upp ett företag som jag kunde vända mig för en massage i Sjöbo. Jag hittade till slut Gyas Spirit and Soul, trots att företaget ligger en bit utanför Sjöbo kände jag ändå att jag fick en bra känsla av dem. Det resulterade i att jag vände mig dit för en massage, vilket jag idag vet var ett riktigt bra val. Massagen jag fick var inte alls lika obehaglig som jag hade föreställt mig, jag njöt otroligt mycket av den. Tack vare att jag svalde min stolthet och gick på en massage i Sjöbo med omnejd mår min kropp mycket bättre och jag kan fortsätta jobba med grafik och it utan problem.