Catering till firmafesten

Morsning korsning! Då var det dags för ett till blogginlägg och jag har något annat än IT att prata om idag. Vad jag tänkte diskutera istället är catering och även fast det är till jobbet så är det en bra bit ifrån mina vanliga samtalsämnen. Jag har absolut noll intresse för matlagning och är det inte då lite konstigt att det blev jag som fick ansvaret att beställa catering till firmafesten på fredag? Av alla personer på kontoret så valde dom den personen vars matlåda brukar bestå av köttbullar och makaroner. Fördelen är att jag inte är kräsen så jag kommer antagligen bara anlita den första firman i Lund som jag hittar och sen kan jag återgå till mitt arbete istället. Så egentligen är jag inte så missnöjd med att jag fick ansvaret att hyra in catering, det var antagligen det snabbaste uppdraget. Jag håller mig hellre till it-arbete, men även jag kan må bra av lite varierande uppgifter ibland. Sedan några veckor tillbaka så har jag arbetat med att utveckla en applikation för just mat faktiskt vilket kan tyckas är ett litet lustigt sammanträffande. Det är däremot inte så mycket arbete med mat utan det är mer jobb med kodning och med att sätta en schysst grunddesign innan jag lämnar över projektet till de grafiska designerna. Jag trivs väldigt bra med mitt arbete och jag måste säga att Lund är en fantastisk stad så här års, speciellt om man jämför hur det är vintertid. Då är allting grått och tråkigt, sen spelar det inte mig så stor roll eftersom jag sitter mest inne framför en dator ändå men det är alltid klart när solen skiner och det är fint ute. Om jag kanske skulle återgå till mitt arbete och få tag på någon cateringfirma i Lund som kan bidra med lite gött käk till helgen.